Hava Durumu

Aslanların yanında 100 dolarlık banknotları havaya saçıp dans etti

New York'taki Bronx Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden bir kadın, aslan kafesini çevreleyen bariyeri aştı ve hayvanlara duyduğu sevgisini ilan ederken havaya 100 dolarlık (yaklaşık 1000 TL) banknotlar fırlatmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2021 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2021 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aslanların yanında 100 dolarlık banknotları havaya saçıp dans etti

NBC News, olayın perşembe günü 16.00 sıralarında gerçekleştiğini ve kadının şöyle haykırdığını bildirdi: "Kral, seni seviyorum, senin için geri geldim!"

Hayvanat bahçesinden yapılan açıklamada, "personele, bir kadının aslanların gösterildiği yerin yakınındaki halka açık bariyerin üzerinden geçtiği bilgisi verildi" dendi. Olay sadece birkaç dakika sürdü ve personel olay yerine vardığında kadın gitmişti.

Diğer hayvanat bahçesi ziyaretçileri tarafından çekilen videoda, kırmızı kayma elbise giyen ve leopar desenli bir etol ya da atkı takan kadın, "afallamış" aslana gül demetleri sallarken görülüyor.

Kadın, daha sonra 100 dolarlık banknotları havaya atmaya ve aslan için kışkırtıcı bir şekilde dans edip kendine şaplak atmaya başladı.

Görüntülerde kadının "Onu çok özledim" dediği duyuluyor.

Bir tanık, haber kanalına kadının şöyle dediğini de söyledi:

"Kral, seni seviyorum, senin için geri geldim."

Davranışı tuhaf olsa bile kadın, etkilenmemiş görünen hayvan tarafından yaralanma tehlikesi altında değildi çünkü ziyaretçilerle aslanlar arasında bariyerden sonra bir de hendek bulunuyordu.

Benzer bir olay iki yıl önce de meydana gelmiş, Myah Autry adlı bir kadın da bariyeri aşıp aslan için dans etmişti.

Henüz doğrulanmasa bile görüntüler ve kadının yorumları, perşembe günkü kadının yine Autry olduğuna ama sarı peruk taktığına işaret ediyor. Ayrıca tanıklar da böyle olduğuna inanıyor.

İki yıl önce Autry yaşadığı deneyim sorulduğunda, o zaman bunu "manevi" olarak nitelendirmiş ve gazetecilere reenkarnasyon nedeniyle artık aslan olduğunu söylemişti.

Autry, yaban hayvanından korkmadığını çünkü hayvanın kendisini sevdiğini de sözlerine eklemişti:

"Bu yüzden bana geldi ve aslanın şunu bilmesini sağladım: Aslan, seni seviyorum."

2019'da aynı gün zürafa kafesine de girdiği için Autry, iki izinsiz mülke girme suçundan tutuklanmıştı.

Autry'nin, kendisiyle zürafalar arasında da karşılıklı romantik duygular paylaşıldığına inanıp inanmadığıysa bilinmiyor.

Hayvanat bahçesi yetkilileri, perşembe günkü olayın faili resmi olarak teşhis edildikten sonra izinsiz mülke girme suçundan dava açmayı planladıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.