Hava Durumu

Ataman Bursa'dan Başbakan'a yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bursa mitingindeki sözlerine adeta ateş püskürdü.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ataman Bursa'dan Başbakan'a yüklendi
MHP'nin Osmangazi İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde mehteran eşliğinde düzenlenen 'Bizimle Yürü Osmangazi' etkinliğine katılan Büyükataman, Davutoğlu'nun 'MHP Kenan Evren'e Destek Verdi' sözlerine ateş püskürdü.

Ataman, "Başbakan Davutoğlu'nun Bursa mitinginde hava biraz sıcaktı. Zannediyorum Sayın Başbakanın başına biraz güneş geçmiş olmalı ki yaptığı konuşmalarda ağzından çıkana hiç dikkat etmeden, sözünün nereye varacağını hesap etmeden, ettiği lafın birgün geriye dönüp hesabın sorulacağını unutmuşçasına ağzının ayarı bozulmuş bir şekilde bizimle alakalı bir takım değerlendirmelerde bulundu" dedi.

Büyükataman eleştirilerini şu cümlelerle sürdürdü:

"Başbakan. 'Bu MHP'liler Kenan Evren'i desteklediler, bu MHP'liler 12 Eylül İhtilalinin yanında yer aldılar, bunlar hep darbe özentisi insanlar' diyor. Sayın Başbakan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin yakın dönemini unutmuş olabilirsin. Buradan sana bir kez daha hatırlatmak isterim ki her türlü darbeye her dönem karşı duran, bu konuda en haysiyetli mücadeleyi veren hareketin mensuplarıyız. Senin desteklediğini iddia ettiğin 12 Eylül darbe yönetimi karşısında eğilmeden, bükülmeden, her türlü bedeli ödeyen, hareketin mensupları bugün burda. Değil Kenan Evren'e destek vermek, değil ihtilal yönetimlerinin yanında yer almak, kınalı kuzuları sehpalara çıkartılan hareketin mensupları burada. Bu şerefli harekete yapılabilecek en ağır hakarettir bu. Aynıyla size bunu Bursa'dan idade ediyorum."

Ataman, "Sayın başbakan hızını alamamış. Bizimle ilgili her dönem işimizin Cumhuriyet Halk Partisi'ne koltuk değneği olduğunu iddia ediyor. Sayın Başbakan bu milletin aklıyla alay edebileceğini mi zannediyorsun. Kapalı kapılar ardında bölücü terör örgütü mensupları ile,HDP ile, CHP ile kol kola girerek ülkenin yarınları adına her türlü hesabı kitabı yapan sen değil misin? Terör örgütü PKK ile şeref masaları kuran sen değil misin? Artık milletimizin yüzü bize döndü. Artık onlar korkuyorlar. Bu nedenle de her türlü yalana, oyuna devam edecekler" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.