Hava Durumu

Ataması yapılan savcılardan kritik zirve

Atama kararlarının duyulmasının ardından Başsavcıvekili Cihan Kansız’ın Çağlayan’da İstanbul Adalet Sarayı’ndaki odasında tayin olan savcılar toplandı. Toplantıya Zekeriya Öz de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2014 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2014 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ataması yapılan savcılardan kritik zirve

HSYK'nın Adli Yargı kararnamesiyle BAŞTA İstanbul Adalet Sarayı olmak üzere bazı hakimlerle cumhuriyet savcılarının görev yeri değiştirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı Bölge Adliye Başsavcılığı'na atandı. Başta Ergenekon, Balyoz gibi önemli soruşturmaları yürüten İstanbul Başsavcıvekillerinden Fikret Seçen Gebze'ye, Cihan Kansız Sakarya'ya, Ercan Şafak Kocaeli'ye, Ali Güngör de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na ‘Savcı’ olarak tayin edildi.

SAVCI CİHAN KANSIZ'IN ODASINDA TOPLANDILAR

Atama kararlarının duyulmasının ardından Başsavcıvekili Cihan Kansız’ın Çağlayan’da İstanbul Adalet Sarayı’ndaki odasında tayin olan savcılar toplandı. Toplantıya 17 Aralık operasyonundan sonra öne çıkan isimlerden biri olan ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’ne atanan Zekeriya Öz de katıldı.

ZEKERİYA ÖZ: GEÇERKEN UĞRADIM

Bakırköy Adliyesi’ne atandıktan sonra göreve başlayıp ardından da yıllık izne çıkan Zekeriya Öz, rahatsız olan annesini ziyaret için Bursa’ya gideceğini söylemişti. Spor kıyafetle adliyeye gelip Savcı vekili Kansız’ın odasına çıkan Zekeriya Öz, geçerken uğradığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.