Hava Durumu

Atatürk'e benzetilen Göksel Kaya'nın eleştirilen fotoğrafı Bursa'da çekilmiş!

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği olan tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, son dönemde yaptıklarıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Eleştirileri doğru bulmadığını söyleyen Kaya, fotoğraflara açıklık getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atatürk'e benzetilen Göksel Kaya'nın eleştirilen fotoğrafı Bursa'da çekilmiş!

"MASAYI ONLAR HAZIRLADI"

Gazeteci Kenan Taş'a röportaj veren Göksal Kaya, 29 Ekim kutlamalarında bir masada tek başına alkol içtiği videoyla ilgili, "29 Ekim'de CHP Bursa il Başkanı aradı 'Göksel Bey katılır mısın?' dedi. Ben de 'Katılırım' dedim. Ücret falan almadım hatıra binaen gittim. Böyle bir masa hazırlamışlar bana. Bundan son derece rahatsız oldum 'Tek başıma neden burada oturayım dedim' Sonra kalktım davetlilerin masasına katıldım. Onu düğün salonunda içki içiyor, sigara içiyor diye gösterdiler. Alakası yok. Biri de çıkıp demedi 'Biz davet ettik' Bunu ben yapmadım. Karşı tarafın daveti üzerine gitmişim. Bu iddialar son derece çirkin. " dedi.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLMUŞTU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan benzerliğiyle bazı kesimlerin sempatisini kazanan tiyatro oyuncusu Göksel Kaya'nın 10 Kasım'a sayılı günler kala sokaklarda asker üniformasıyla gezmesi tepkilere neden oldu. 29 Ekim'deki kutlamalarda vatandaşları selamlayan Kaya'nın videolarını, 10 Kasım'da çekilmiş gibi paylaşan sosyal medya kullanıcıları sert mesajlarla paylaşıma tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.