Hava Durumu

Atlı polisler bayramın ikinci gününde devriye gezdi

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kadıköy'de devriye gezdi. Vatandaşlar ve çocuklar atlı polislere yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atlı polisler bayramın ikinci gününde devriye gezdi

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler, Kadıköy Bostancı Sahili'nde devriye gezdi. İstanbullulara maske ve sosyal mesafe uyarıları yapan polislere sahilde vakit geçiren vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Devriye gezen bir atlı polis, "Bizler halkın güvenliği ve sağlığı için sahil boyu devriye atıyoruz özellikle bayram süresince. Bu şekilde insanlara sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulunuyoruz." dedi.

Ailesiyle birlikte sahilde piknik yapan bir vatandaş, "Evde biraz sıcaktan bunaldık malumunuz. Sahilde sosyal mesafeye dikkat edip oturmak istedik. Bu arada atlı polislerimizi gördük. Hakikaten güven telkin ediyorlar. Devamlı gezmeleri insana bir huzur veriyor. Tabi her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de olması güzel bir şey" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.