Hava Durumu

Avantajı koruyacağız

PTT 1. Lig hedefi doğrultusunda adım adım ilerlediklerini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Bandırmaspor karşısında sadece ilk ayağı geçtik. Finale kalabilmemiz için aynı oyunu rövanşta da sergilemeliyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avantajı koruyacağız
Ozan DEMİR'in haberi...
Spor Toto 2. Lig play-off yarı final ilk maçında evinde Bandırmaspor’u yenerek 19 Mayıs’ta oynanacak rövanş öncesi avantaj elde eden İnegölspor’da yüzler gülüyor. Çeyrek final sınavlarının ardından yarı finale de başarılı bir sonuçla başlayan Bordo Beyazlılar’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım, aynı performansı rövanşta da gösterip finale kalmak istediklerini söyledi. Turun iki ayaklı olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Bu maçlar final niteliği taşıdığı için biraz daha farklı oynanıyor. 1-0’lık bir avantajımız var ama çok büyük bir avantaj değil tabii ki. Henüz sadece ilk ayağı geçtik” dedi. 

TARAFTAR MEST ETTİ

Bandırma’daki maçı da iyi bir sonuçla tamamlayıp finale çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Şaban Yıldırım, “Turu geçmeye çalışacağız. Yolumuzda şu an ilerliyoruz” şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Eşref Güç ise sahalarında oynadıkları karşılaşmada kendilerine verilen destekten dolayı İnegölsporlu taraftarlara teşekkür ederek, “Ben birinci adam olarak taraftarı tebrik ediyorum. Çünkü taraftarımız bu sene bizi çok iyi destekledi, hala devam ediyor. Onlara ihtiyacımız var. Hele Bandırma'da daha çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 19 Mayıs’ta oynanacak. 

Rövanşa 600 kişilik kontenjan

2. Lig play-off yarı final ikinci maçında 19 Mayıs Salı günü deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçı için İnegölsporlu taraftarlara 600 kişilik yer ayrıldı. Bandırma 17 Eylül Stadyumu’ndaki maçta Bordo Beyazlılar biletleri 10 liradan, stat gişesinden satın alabilecek.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.