Hava Durumu

Avcı'dan mecburi revizyon

Trabzonspor'un tecrübeli çalıştırıcısı, Göztepe deplasmanında kadrosunda zorunlu değişikliğe gidecek. Sakatlar nedeniyle eli kolu bağlanan Avcı'nın, hafta içinde özel izin alan Cornelius'u da kulübede başlatması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2021 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avcı'dan mecburi revizyon

Trabzonspor'da ilk on birin değişilmez ismi olan Peres ve Nwakaeme'nin sakatlıkları Göztepe ile bugün oynanacak maç öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın elini kolunu bağladı. Zorunlu olmadıkça 11'ini bozmamayı tercih eden Avcı, İzmir deplasmanında kadrosunda mecburi revizyona gidecek.

Tecrübeli teknik adamın Bruno Peres'in yokluğunda Serkan Asan'a şans vermesi bekleniyor. Bu sezon sadece 29 Ağustos'ta oynanan Giresunspor maçında 90 dakika forma giyen ve daha sonra sakatlıklarla boğuşan genç futbolcu, Göztepe deplasmanında 11'deki yerini alacak.

Abdullah Avcı'nın Nwakaeme'nin yokluğunda ise takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan Gervinho'ya şans vermesi bekleniyor.

Bir değişim de forvette olacak.

Çocuğu olduğu için özel izin alan ve hafta içi idmanlarına katılmayan Cornelius, takımla İzmir'e gitmese de maç günü kafileye dahil olacak. Öğrencisinin tam hazır olmadığını düşünen bordo-mavili takımın teknik patronunun ileri uçta ise Djaniny'ye forma vermesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.