Hava Durumu

AVM'de silahlı saldırı! 30'dan fazla rehine var...

Filipinler'in başkenti Manila'da bir AVM'de silahlı saldırı meydana geldi. İlk belirlemelere göre bir kişinin yaralandığı olayda, saldırganın en az 30 kişiyi rehin aldığı bildiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2020 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2020 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AVM'de silahlı saldırı! 30'dan fazla rehine var...

Associated Press haber ajansının bildirdiği son dakika haberine göre, alışveriş merkezinde silah sesleri duyuldu. Panik halindeki insanlar kapılara koştu. Çağrıya cevap veren ağır silahlı polis ekipleri, AVM'ye giriş yaptı.

Vira Mall adlı AVM'de meydana gelen olayda saldırganın 30 kişiyi rehin aldığı bildirildi. İlk belirlemelere göre bir kişi vuruldu. San Juan Valisi Francis Zamora, yaralının hastaneye kaldırıldığı bilgisini paylaştı. Polis ekiplerinin ucuz elektronik aletler ve telefonlar satan bu sebeple de günün her saati kalabalık olan AVM'deki vatandaşları tahliye ettiği bildiriliyor.

Saldırganın, AVM'de güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ancak geçtiğimiz günlerde işinden kovulduğu ve o günden beri görülmediği öğrenildi. Saldırganın, eski meslektaşlarını da kendisine katılmaları için ikna etmeye çalıştığını ancak başarılı olamayınca saldırıyı tek başına düzenlediği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.