Hava Durumu

AVM önünde silahlı dehşet

Beşiktaş Etiler AK Merkez önünde trafik ışıklarında bir otomobilde bulunan genç, silahlı kişi ya da kişiler tarafından vuruldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde öldüğü tespit edilen gencin otomobilinden uyuşturucu ve silah çıktığı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AVM önünde silahlı dehşet

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan AK Merkez önündeki kırmızı ışıklarda akşam saat 22.30 sıralarında silahlı bir saldırı yaşandı. Işıklarda 34 TV 8238 plakalı otomobili ile duran Erhan Hastürk, bir başka araçtan inen kişi ya da kişiler tarafından silahla vuruldu. Saldırıda iki kurşuna hedef olan Erhan Hastürk, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı Erhan Hastürk’e ilk müdahaleyi olay yerinden geçen Danimarkalı Doktor Ole Molskov Bech yaptı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise Erhan Hastürk’ün hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ofisinden olayı görerek yardıma koşan bir kadın ise “Çocuğu gözümüzün önünde vurdular. Beş el ateş ettiler. Daha sonra da araç ile bu aracı itelediler” dedi. Olayın şokunu yaşayan kadın uzun bir süre olay yerinde köpeği ile bekledi.

Görgü şahitlerinin verdiği bilgiler ışığında olaya karıştığı iddia edilen beyaz otomobille ilgili çalışma başlatıldı. Öte yandan Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin çalışması sırasında ise otomobilden uyuşturucu madde ve silah çıktığı öğrenildi. Önce trafik yüzünden yaşanan tartışma sonucu çıktığı iddia edilen ve ölümle sonuçlanan kavga, otomobilde uyuşturucu madde çıkmasının ardından başka bir boyut kazandı. Polisin olayın sebebi ve saldırganlarla ilgili çalışması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.