Hava Durumu

Avrupa aşkına parçala

Yeşil Beyazlılar, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Avrupa kupalarına katılabilme adına puan puana olan rakibini devirmenin peşinde olan Timsah'ın bu önemli sınavının başlama saati 13.30.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa aşkına parçala

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Bursaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan mücadelede Yeşil Beyazlılar’ın tek hedefi galibiyet. Puan puana olan rakibi ile kozlarını paylaşacak olan Timsah'ın bu kritik mücadelesi saat 13.30'da başlayacak. Avrupa kupalarına katılabilme yolunda iki takım içinde büyük önem arz eden mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak.

TİMSAH'TA İKİ EKSİK

Bursaspor'da bu önemli mücadele öncesi iki eksik bulunuyor. Sarı kart cezalısı Gökçek Vederson ile birlikte milli takımda kasığında zorlanma meydana gelen ve İstanbul'a götürülmeyen Maurice Edu, Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek. Ev sahibi ekipte ise bugünkü mücadelede sakatlıkları süren Volkan Yaman, Djalma Campos, Adem Büyük, Abdurrahman Dereli, Halil Çolak ve Kafoumba Coulibaly olmayacak. Viudez'in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Bursaspor’un ezici üstünlüğü var

Bursaspor ile Kasımpaşa tarihlerinde 18.kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 17 mücadelede Yeşil Beyazlılar rakibini 15 kez mağlup ederken, sadece 2 defa sahadan puansız ayrıldı. İki takımın hiç berabere kalmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Rövanşı almak istiyor

Bursaspor sezonun ilkyarısındaki maçta rakibine evinde 2-1'lik skorla mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar taraftarının önünde aldığı bu yenilgiyi deplasmanda telafi etmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.