Hava Durumu

Avrupa'da Ozan pazarlığı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan için İtalya ve Fransa’da görüşmeler gerçekleştiriyor. Yeşil Beyazlı kulüp 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ozan’ı elden çıkarmakta kararlı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2015 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2015 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'da Ozan pazarlığı
RAHAT NEFES ALMAK İSTİYOR

Bursaspor’la Ozan Tufan’ın yolları her an ayrılabilir. Maddi sıkıntı içindeki Yeşil Beyazlı kulüp genç futbolcusunu elden çıkarma kararı aldı. Ozan’a 10 milyon Euro bonservis belirleyen Bursaspor yönetimi bir an önce satış işlemini gerçekleştirip rahat nefes almak ve olası diğer transferler için de maddi kaynak sağlamayı amaçlıyor. Bu doğrultuda Başkan Recep Bölükbaşı sürpriz kararla yurtdışına çıktı. Beraberindeki bazı menajerlerle birlikte İtalya ve Fransa’nın yolunu tutan Bölükbaşı kulüplerle yapacağı temaslarda Ozan’ın durumunu ele alacak. Ozan’a İtalya’dan Lazio ve Roma, Fransa’dan da Monaco’nun talip olduğu iddia edildi. 

BİZİM GÖRÜŞÜMÜZ DE ÖNEMLİ

Genç kramponun menajeri Ahmet Bulut konuyla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Recep Bölükbaşı’nın temaslarından haberlerinin olmadığını, kulübün dışında kendilerinin de el sıkışılacak kulüple anlaşmalarının gerektiğini söyledi. Bursa Hakimiyet’e konuşan Bulut, “Galatasaray ve Fenerbahçe nabız yokluyor. İngiltere ve İspanya’dan da teklifler var. Netleşmeden isimlerini açıklamam doğru olmaz. Ama Atletico Madrid’le kesinlikle sözleşme imzalamadık. Bursaspor eğer bir kulüple anlaşacaksa bizim de fikrimizi almak zorunda. Çünkü Ozan’ın da oynayacağı kulübü istemesi gerek. Böyle yapılmazsa yanlış olur” ifadelerini kullandı. n Erdinç Sülün
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.