Hava Durumu

Avrupa'da ses getireceğiz

Rus Milli Takımı kadrosundaki sporcular Polina Mikhailova ve Maria Dolgikh’i renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyepor Masa Tenisi Kadın Takımı, önümüzdeki sezon ETTU Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2015 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2015 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'da ses getireceğiz
BURSA’NIN ADI DUYULACAK

Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Vardar ve Fehim Ferik, Masa Tenisi Bursa İl Temsilcisi Cemil Ünlü, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Başantrenörü Ersin Sunay ve sporcular hazır bulundu. Törende masa tenisinde önemli iki oyuncuyu daha kadrolarına kattıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Satık, artık Avrupa’da ve Türkiye’de Bursa’nın adının masa tenisiyle de anılacağını söyledi.

ALTEPE’DEN BÜYÜK DESTEK

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ise, “Sporu seven ve her daim destekleyen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe var. Onun bizlere verdiği önem ve destek yadsınamayacak kadar fazla. Takımımız bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek. Bu onuru ülkemize ve Bursa’mıza yaşatacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Dünya çapında iki önemli ismi kadromuza kattık. İnşallah bu yıl bir Avrupa başarısının da masa tenisi takımımızdan gelmesini istiyoruz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.