Hava Durumu

Avrupa'da Uğurcan Çakır transferi rekabeti

Uğurcan Çakır transfer haberi... İngiliz ekibi Sheffield United, Uğurcan için nabız yoklamaya başladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın, Liverpool, Chelsea, Roma ve Sevilla başta olmak üzere birçok takımın radarında olan genç kaleci için pazarlıkları 20 milyon Euro'dan açmaya hazır olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2020 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2020 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'da Uğurcan Çakır transferi rekabeti

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için her geçen gün farklı bir Avrupa ekibi devreye giriyor. Liverpool ve Chelsea başta olmak üzere birçok İngiliz ekibinin radarında olan 24 yaşındaki eldiven için son olarak Sheffield United'ın nabız yoklamaya başladığı öğrenildi. Transfer görüşmelerini 20 milyon Euro'dan başlatmaya hazır olan Ada temsilcisinin, genç eldiveni kadrosuna katmakta oldukça kararlı olduğu da gelen haberler arasında.

Kendi isteği çok önemli

İngiliz ekipleri; Liverpool, Chelsea, Tottenham, Everton ve Sheffield, İtalyan devi; Roma ve İspanyol temsilcisi Sevilla'nın istediği Uğurcan, daha çok forma giyebileceği bir takımda görev yapmak istiyor. Bordo-Mavili yönetim de gelecek olan tekliflerin en iyisini hem maddi hem de Uğurcan'ın isteğine göre seçmeyi planlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.