Hava Durumu

Avrupa için transfer yapacağız

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, CAS'tan gelen haberden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, "Transfer konusunda elimiz kolumuz bağlıydı. Şimdi bize Avrupa'da katkı sağlayacak takviyeler yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2012 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2012 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa için transfer  yapacağız
Hak ettikleri başarının iade edilmesinden ötürü büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Olayı çok iyi analiz ettiğimiz zaman da kesinlikle bu kararın çok haksız verilmiş olduğunu bütün spor kamuoyuyla da paylaşmıştık. CAS hakkımız olanı iade edip önümüzdeki sene Avrupa kupalarında oynama hakkımızı kazandığımız için mutlu olduk. Bu karar bizim için geleceğe bakış açımızı da bir bakıma biraz farklı açıdan bakma şansımızı ortaya çıkardı. O yüzden bundan sonraki dönem bizim için çok önemli" dedi.


DAHA İLERİ GİDECEĞİZ

Avrupa kupalarında daha önceki yıllarda edindikleri tecrübeyi bu motivasyonla daha ileri taşıyacaklarını söyleyen Sağlam, "Bu şansı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Çok kısa zamanda Avrupa kupalarında bize katkı sağlayacak, istediğimiz başarıları yaşatacağına inandığımız takviyeleri de yapma şansını bulduk. Transfer konusunda da Avrupa kupalarına katılıp katılmayacağımız konusu elimizi kolumuzu bağlamıştı. Çok kısa zamanda çok rahat hareket edip bir iki takviye yapacağız inşallah" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.