Hava Durumu

Avrupa'nın da gözdesi Ali Akman

Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan Ali için son olarak Fransız gazeteci Manu Lonjon sosyal medya hesabından "Türk golcü Ali Akman'a PSV, Red Bull Salzburg ve Marsilya talip" paylaşımını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2020 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2020 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'nın da gözdesi Ali Akman

Bu sezon Bursaspor formasıyla gösterdiği performansla göz kamaştıran ve transferin gözdesi haline gelen Ali Akman'ın talipleri artıyor. Ali Akman her gün ulusal medyada ve yabancı basında çıkan haberlerinin ardından bu kez Fransız bir gazetenin özel haberiyle gündeme geldi.
Fransız gazeteci Manu Lonjon, sosyal medya hesabından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği 18 yaşındaki futbolcuya PSV, Red Bull Salzburg ve Marsilya'nın da talip olduğunu duyurdu.

İDDİALAR ÇOK BÜYÜK

Ayrıca bir başka yurtdışı kaynaklı haberde de Ali'nin Fransa Ligi'ne gitmeye hazırlandığı iddia edildi. Bir süredir Fransızca dersleri alan ve kariyerini Fransa'da sürdürmeyi planlayan 18 yaşındaki golcüyü isteyen takımın ise PSG olduğu bildirildi. Ünlü kulübün, Ali Akman'ı alıp ilk bir iki yıl kiralamayı ardından da as takıma monte etmeyi planladığı bildirildi. Red Bull'un da Ali Akman'ı transfer ederek önce Salzburg'da ve ardından Leipzig'de oynatmak istediğinin altı çizildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.