Hava Durumu

Avrupa'nın en büyük genelevi korona yüzünden iflas etti

Almanya'da memnun kalmayanların parasını iade etme garantisiyle çalışan Avrupa'nın en büyük genelevi 'Pascha' ikinci koronavirüs dalgasına dayanamadı. Batan genelevdeki tüm çalışanlara çıkışları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'nın en büyük genelevi korona yüzünden iflas etti

Almanya'nın Köln kentinde 9 bin metrekarelik alana kurulu, Avrupa'nın en büyük genelevi Pascha'nın iflası açıklandı. Daha önce iflas başvurusu yapan ancak korona yardımları ve hijyen konsepti ile yeniden açılan Pascha, ikinci dalgaya dayanamadı.

"ARTIK DAYANAMAZDIK"

Almanya'da artan koronavirüs vakaları sonrasında yeniden kapanma kararları gelince, 60 sabit çalışanın işine son verildi. Pascha'yı işleten şirketin genel müdürü Armin Lobscheid, "Artık dayanamazdık. Tüm işçilere çıkış verdik ve altı rakamı bulan aylık masrafları karşılayacak gücümüz kalmadı" diye konuştu.

MEMNUN KALMAYANLARA PARA İADE GARANTİSİ

Hornstr'de bulunan genelev binasının ne olacağı bilinmiyor. Her kata bir ülkenin adının verildiği, 7'nci katın adının Türkiye olduğu genelev, "Memnun kalmayanların parasını iade" garantisiyle çalışıyordu.

Günde ortalama 150 kişinin çalıştığı genelev, artık kapılarını açamayacak. Pascha'da 126 özel oda, bir restoran, güzellik merkezi, butik, çamaşırhane, güneşlenme merkezi, büfe gibi yerlerin dışında kendi özel gazeteleri bile vardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.