Hava Durumu

Avrupa Şampiyonası'nda 3 güreşçimiz yarı finalde

Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stilde 3 mili güreşçi yarı finale yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa Şampiyonası'nda 3 güreşçimiz yarı finalde

Polonya'nın başkenti Varşova'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil müsabakaları bugün başlarken, 3 milli güreşçi yarı finale yükseldi.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'yi 130 kiloda temsil eden Avrupa ve dünya şampiyonu Rıza Kayaalp ilk turda Ukraynalı Oleksandr Chernetskyi'yi 10-1, çeyrek finalde ise Rumen Alin Alexuc'u 8-0 sayı tuşuyla yenerek yarı finale yükseldi. Rıza Kayaalp yarı finalde Alman rakibi Eduard Popp ile karşılaşacak.

55 kiloda Ekrem Öztürk ise çeyrek finalde Ermeni rakibi Rudik Mkrtchyan'ı 5-4 yenerek yarı finale çıktı. Ekrem Öztürk yarı finale Belaruslu rakibi Artsiom Katsar ile karşı karşıya gelecek.

77 kiloda temsil eden Yunus Emre Başar ise ilk turda Ermeni rakibi Varuzhan Grigoryan'ı 9-0, çeyrek finalde ise Azerbaycanlı Sanan Suleymanov'u 8-5 yenerek yarı finale yükseldi. Yunus Emre Başar yarı finalde Ukraynalı Dmytro Pyshkov ile mücadele edecek.

63 kiloda mücadele eden mili güreşçi Abdurrahman Altan, Gürcü rakibi Leri Abuladze'ye 4-2 mağlup oldu. 87 kiloda Doğan Göktaş ise ilk turda Rus rakibi Milad Alirızaev'e 6-6 son puandan yenildi ve elendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.