Hava Durumu

Avrupaya gideceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yapacakları itirazın CAS tarafından kabul görerek kararın ortadan kalkacağını düşündüğünü belirtip, "Avrupa kupalarında mücadele edeceğimize inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2012 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2012 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupaya gideceğiz
Gümüşhane Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Ziya Doğan öğrencilerle bir araya geldi. Son günlerde Yeşil Beyazlı kulübün zor günler yaşamasına neden olan Avrupa kupalarından men cezasını ilk kez değerlendiren başarılı antrenör, ''Kulübümüzün UEFA'ya yapacağı itirazın kesinlikle iyi niyetli bir şekilde karşılık bulup bu kararın ortadan kalkacağına ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edeceğimize inanıyorum'' dedi.


ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Geçmişten gelen bir problem yüzünden bugünkü durumun ortaya çıktığını hatırlatan Sağlam, ''Bir yıl uğraşıyorsunuz, hedeflerinizden biri, Anadolu takımı olarak Avrupa kupalarına katılmak ve bu amaç uğruna da çok zorlu ve sıkıntılı bir sezonu geride bırakıyorsunuz. Sonucunda Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanıyorsunuz ki bizim bu yıl üçüncü kez üst üste Avrupa kupalarına katılma başarımız olacaktı. Bu da bir Anadolu takımı için önemli bir başarı" ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.