Hava Durumu

Ayakkabılara zulalanmış uyuşturucu yakalandı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Horasan, Pasinler ve Narman ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Baskında, ayakkabıların içine zulalanmış uyuşturucular ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayakkabılara zulalanmış uyuşturucu yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik Horasan, Pasinler ve Narman ilçelerinde ayrı zamanlarda düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri, ele geçirilen spor ayakkabıların içerisinde bulduğu uyuşturucu maddelerine el koydu.

Horasan ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda ev ve iş yerinde narkotik köpekleriyle yapılan aramada, toplam 1 kilo 345 gram kubar esrar maddesi, 250 gram reçine esrar maddesi ve 5 kilo 41 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Erzurum Kapalı Ceza infaz Kurumu'na gönderildi.

Pasinler ve Narman ilçelerinde ise eş zamanlı yapılan operasyonda, 1 kilo 32 gram bonzai olduğu tespit edilen uyuşturucu madde ve 15 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.