Hava Durumu

Aybaba: Ne tazminatı arkadaş?

Yeşil Beyazlıların deneyimli hocası Aybaba, "Benim tazminatım yok. Böyle şeylerin peşinde değilim. Ben burada daha büyük hedeflerin peşindeyim. Görevimin de başındayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2019 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2019 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba: Ne tazminatı arkadaş?

Süper Lig'de 9 haftadır yüzü gülmeyen Bursaspor'da son günlerde teknik direktör Samet Aybaba tartışmaların başrolüne oturmuştu. Deneyimli teknik adam dün bir- çok konuya açıklık getirdi. Aybaba, "Son olarak söylüyorum benim tazminatım yok. Ben böyle şeylerin peşinde değilim. Aynı maaşı yoksa ben Sivasspor'da alıyordum. Her şey sorunsuzdu. Ancak buraya çok güzel bir potansiyel var. Ben burada önemli bir hedefimiz olduğu için geldim. Yoksa benim inancım olmasa bugün giderim. Ne olacak. Olan buraya olur. Bu güzel potansiyelli futbol şehrine olur. Benim sözleşmemde tazminat maddesi yok. Yani ha ben istifa etmişim, ha yönetim göndermiş arada bir fark yok. Ayrıca bana görevimin başındayken bile teklifler var. Herkes dışarıdan sorunlu görüyor burayı ve camianın istemediğini düşünerek rahatça bana teklif yapıyorlar. Ama ben görevimin başındayım" şeklinde konuştu.

Antrenmanlarda yüzlerin gülmesinden bile rahatsızlık duyanların olduğunu belirten Samet Aybaba, "Takımda yüzlerin gülmesinden rahatsız olanlar var. Ne yapalım yani herkes mutsuz olsun, asık suratla işini yapsın hiç direnç göstermeyelim mi? Bir takım mutsuz olarak maç kazanabilir mi? Benim yüzümün gülmesine bile laf söylüyorlar. Ben bu takımın patronuyum arkadaş. Ben moralli, dik ve sağlam olacağım ki takım da öyle olsun. Bu girdaptan çıkalım ki bence ortada o kadar da büyük bir sorun yok. Takımdaşlık üst seviyede. Herkes birbiri ile konuşuyor hatta yardımlaşıyor. Bizim tek problemimiz kaçırdığımız puanlar ve lig sıralamasındaki yerimiz. Ancak onu da bu hafta oynanacak Sivasspor maçı galibiyetiyle tersine çevireceğiz. Herkese gereken cevabı sahada vereceğiz. Bizim bu takım genç bir takım. Seneye en az %30 üstüne koyacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.