Hava Durumu

Aydoğan: Yarım kalmış bir hayalim var

Bursasporlu Emirhan Aydoğan geçen sezon Süper Lig'e çıkamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Emirhan, "Yarım kalmış bir hayalim var. Kendimi Bursaspor'a borçlu hissediyorum. Gelen teklifleri ciddiye almadım. Kulübe borcumu ödemek adına mücadeleme devam edeceğim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2020 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2020 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aydoğan: Yarım kalmış bir hayalim var

Bursaspor'da bu sezon dikkat çeken performans sergileyen Emirhan Aydoğan Ajansspor'a verdiği demeçte iyi mücadele etmelerine rağmen tecrübe eksikliğinin kurbanı olduklarını söyledi.

Emirhan, "Bursaspor'u iyi yerlere getirebilmek adına takım halinde mücadele ediyoruz. Yetenekli oyunculardan kurulu kadroyuz ancak tecrübe eksikliğimiz maalesef sahaya yansıyor. Öne geçtiğimiz bazı maçlarda skorları korumakta zorlandık. Tecrübe kazandıkça bu sorunun kalmayacağını düşünüyorum. TFF 1. Lig mücadeleye da-yalı. Ayakta kalan takımlar başarı sağlayabiliyor. Tecrübe bu ligde çok önemli bir unsur. Genç futbolcular olarak fiziksel enerji anlamında bir avantajımız var ancak tecrübe faktörü de bu ligde çok önemli." dedi.

ALİ'DE POTANSİYEL VAR

Takımın golcüsü Ali Akman'ın kendisini her gün geliştirdiğine dikkat çeken Emirhan, ""Ali Akman çok özel bir futbolcu. Geleceği inşa etmek adına çok iyi kendini geliştiriyor. Çok mantıklı hareket ediyor. Bugünlerini çok olumlu değerlendiriyor. Çok iyi yerlere gelebilecek bir potansiyeli var. Ayhan Akman da ona çok iyi tavsiyelerde bulunuyordur." diye konuştu. Bursaspor'a borçlu olduğunu dile getiren Emirhan, "Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e çıkmayı çok istiyorduk. Yarım kalmış bir ha-yalim var. Kendimi Bursaspor'a borçlu hissediyorum. Gelen teklifleri ciddiye almadım Bu şehre ve bu kulübe bu borcumu ödemek adına mücadeleme devam edeceğim. Bursaspor'da forma giydiğim için mutluyum." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.