Hava Durumu

Ayhan Barışıcı'nın aldığı ücreti açıkladı

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Divan Kurulu toplantısında tartışmaların odak noktasındaki Ayhan Barışıcı'yı savundu ve aldığı ücreti açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2014 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2014 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayhan Barışıcı'nın aldığı ücreti açıkladı

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı 81 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda yeni transferlerin maliyetleri açıklandı ve kulübün gelir gider tablosu divan kurulu üyelerinin bilgisine sunuldu. Başkan Erkan Körüstan, “Sezon başında bir santrfor alsaydık, ilk yarıyı 32 puanda bitirirdik” dedi. Bedava biletin önüne geçtiklerini belirten Körüstan, "Taraftarla bütünleşme var. Kötü tezahüratlar artık yok. Biz Bursaspor Kulübü'nde bedava bileti ve otobüs vermeyi kaldırdık. Bunlar cebe gidiyordu. Kötü kelime kullanmak istemiyorum ama bunlar kan emici. Benim güzel taraftarım bunlara uymasınlar” ifadelerini kullandı. Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, hak geçmemesi adına kulüpte su bile içmediğini sözlerine ekledi.

2015'TE KASA DOLACAK

İstifa ettikten sonra başkan danışmanı unvanıyla yeniden kulübe geri dönen Ayhan Barışıcı hakkında da konuşan Körüstan, “Muhasebe müdürümüz uyardı. Sigortasız çalışamayacağı için Ayhan Bey asgari ücretle görevini yerine getiriyor” dedi. Divan kurulunda söz alan geçmiş dönemde ikinci başkan olarak görev yapan Recep Bölükbaşı bahsedilenlerin aksine mevcut döneme 6 milyon TL borç değil, kasada 14 milyon TL para bıraktıklarını açıkladı. Bölükbaşı ayrıca kent dinamiklerinin bugünlerde Bursaspor'a sahip çıktığını fakat kendi dönemlerinde bu durumun yüzde birinin bile gerçekleşmediğini söyledi. Başkan Körüstan önemli projeler üzerinde çalıştıklarını bunların hayata geçmesi halinde 2015 sonunda kasada çok büyük miktarda para olacağını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.