Hava Durumu

Aykut Kocaman'ın Tolga Ciğerci hamlesi ve '6 numara'sız Fenerbahçe

Luiz Gustavo'nun pozisyonundaki tek alternatifi Tolga Ciğerci'nin Başakşehir'e transferi, Fenerbahçe'yi '6 numara'sız bıraktı. Orta saha sertliğinin yok olduğu sarı lacivertliler, Jose Sosa - Ozan Tufan ikilisiyle çıktığı dört maçta üç yenilgi alırken; Galatasaray yenilgisi sonrası Kadıköy'de 10 kişi oynanan 120 dakikalık Başakşehir karşılaşması, fiziksel yıpranmayı da beraberinde getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aykut Kocaman'ın Tolga Ciğerci hamlesi ve '6 numara'sız Fenerbahçe

Fenerbahçe'de kaybedilen Göztepe maçıyla birlikte moraller bozulurken sarı lacivertli takımın kadro yapılanması bir kez daha tartışma konusu oldu.

Sezon öncesi ve devre arası yapılan 22 transferle şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Fenerbahçe'de işler, kritik viraja girdiğimiz bu haftalarda pek de iyi gitmiyor. İki hafta önce Kadıköy'de Galatasaray'a mağlup olan, bu hafta yine evinde Göztepe'ye 1-0'la boyun eğen sarı lacivertliler, iç sahada 1 mağlubiyet daha alırsa Kadıköy'de en fazla yenilgi yüzü gördüğü sezonu da yaşayacak. Üstelik ligin bitimine 15 haftalık bir süre daha var.

KADIKÖY'DEKİ 5 YENİLGİ VE KALAN MAÇLAR

Fenerbahçe-Konyaspor: 0-2
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-4
Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 0-3
Fenerbahçe-Galatasaray: 0-1
Fenerbahçe-Göztepe: 0-1

Kalan iç saha maçları: Antalyaspor - Gençlerbirliği - Denizlispor - Gaziantep FK - Kasımpaşa - Erzurumspor - Sivasspor

GUSTAVO'NUN SAKATLIĞI VE ALTERNATİFSİZLİĞİ

Hiç kuşkusuz Luiz Gustavo'nun Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi Hatayspor maçında sakatlanması Fenerbahçe'nin tüm planlarını bozdu. Sakatlık süreci sonrası oynanan dört karşılaşmada (Galatasaray, Başakşehir - Kupa, Karagümrük, Göztepe) orta alanda Jose Sosa - Ozan Tufan ikilisi görev yaptı. Defansif yönleri ve kesicilik özellikleri Gustavo'ya oranla zayıf olan bu ikilinin birlikte oynadığı dört maçın üçünde Fenerbahçe sahadan yenik ayrıldı. Kazanılan tek maç Karagümrük deplasmanı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.