Hava Durumu

Aylin Cesur: Bu sistem tıkandı çözüm demokraside

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, 2021 içinde seçim olacağına inandığını belirterek, "Sokağın gerçekleri ile bağı kesilmiş bir hükümet var. Ülkemizi ilgilendiren her konuda yapısal bir tıkanmaya götüren partili cumhurbaşkanlığı sistemi var. Çözüm demokrasidedir. Türkiye'nin yeniden iyi yönetim anlayışı ile idare edilmesi gerekmektedir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aylin Cesur: Bu sistem tıkandı çözüm demokraside

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçildiğinden bu yana Türkiye'nin yapısal tıkanma yaşadığını, bunun da en büyük göstergesinin ekonomide yaşanan olumsuz gelişme olduğunu savunan Aylin Cesur, özetle şunları kaydetti:

"Türkiye 2020'de ortak akıldan, sağduyudan ve bilimden uzak bir şekilde yönetildi ve ülkemizin bugün geldiği duruma bakarak; 'Türkiye, iyi yönetilemiyor' diyoruz. Bugün yaşanan yönetimdeki başarısızlık, ülkemizin her kurumuna, ekonomiden eğitime, sağlıktan adalete, toplumun her alanına yayılmış bir hadisedir. İyi yönetim ve kötü yönetim hadisesi, halkın genelinin aslında ne hissettiğiyle ölçülür. Sokağın gerçekleri ile bağı kesilmiş bir hükümet var. Ülkemizi ilgilendiren her konuda yapısal bir tıkanmaya götüren partili cumhurbaşkanlığı sistemi var. Türkiye'nin yeniden iyi yönetim anlayışı ile idare edilmesi gerekmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.