Hava Durumu

Aynı bedende hem kadın hem erkek!

Son dönemde moda dünyasında sıfır beden modellerin yerini artık daha kıvrımlı modeller aldı. Ama sadece bu değil. Artık moda dünyasında hem kadın hem erkek gibi görünebilen modellerin de yıldızı yükseliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2017 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2017 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aynı bedende hem kadın hem erkek!

Cinsiyet değiştirmeden önce 'dünyanın en güzel kadını' bile seçilen Andrej Pejic ya da yeni adıyla Andreja Pejic bunun en çarpıcı örneklerinden biriydi. Son dönemde adını duyuran bir başkası ise Rain Dove.

Kendini "çirkin bir kadın" olarak tanımlayan Dove, hem kadın hem de erkek kıyafetleri için modellik yapabiliyor. Takım elbise giydiğinde erkeğe, kadınsı giyindiğinde ise kadına dönüşen androjen model Dove, genellikle insanların kendisini erkek sandığını söylüyor ve ekliyor: "Öyle söylediklerinde de bunu düzeltmiyorum. Bu görüntümle ilgili herhangi bir olumsuz duygum yok."

1989 yılında ABD'de dünyaya gelen Rain Dove, aslında kariyerini bir yanlış anlamaya borçlu. Katıldığı bir defile seçmesinde görünüşü yüzünden herkes onu erkek sandı. Dove da bu konuda sesini çıkarmadı, böylece kariyerinde beklenmedik şekilde hızla ilerledi.Rain Dove; fiziksel görüntüsünü bir çiftlikte büyümesine ve o koşullara uygun şekilde yetişmesine borçlu.

Bu arada hemen hatırlatalım Rain yani Türkçesiyle "yağmur" her ne kadar tam aksi bir düşünce uyandırsa da onun gerçek adı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.