Hava Durumu

Ayrılık iddiaları ayyuka çıktı! Çarpıcı fotoğraf...

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim yenilgisinin ardından Melania Trump'ın ayrılmak için gün saydığı söylentileri dünya medyasının gündeminde yer edinirken, dün çekilen bir fotoğraf dedikoduları iyice kızıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayrılık iddiaları ayyuka çıktı! Çarpıcı fotoğraf...

ABD Başkanı Donald Trump, uzun bir aranın ardından dün ilk kez Gaziler Günü dolayısıyla Virginia'daki Arlington Ulusal Mezarlığı'ndaki anma töreninde görüntülenmişti.

Törende Trump'a First Lady Melania da eşlik etmişti. Fakat Associated Press haber ajansını objektiflerine yansıyan bazı fotoğraflarda, Melania'nın Trump'ın yanında durmadığı, hatta birkaç karede koluna bir askerin girdiği görüldü.

İngiliz tabloid basınına yansıyan haberlere göre; Melania'nın topuklu ayakkabılarıyla ıslak zeminde kaymamak için görevli askerden destek aldığını düşünenler de var.

Melania Trump'ın ayrılmak istediği yolundaki ilk iddia İngiliz Daily Mail gazetesinde yer almıştı. 2017'ye kadar Beyaz Saray İletişim Direktörü olarak görev yapan Omarosa Manigault Newmann, Trump-Melania ilişkisinin bitmek üzere olduğunu ve çiftin yataklarını çoktan ayırdığını öne sürmüştü. Newmann, Melania'nın Trump'ın Beyaz Saray'dan çıkması ve boşanma için gün saydığını" iddia etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.