Hava Durumu

Aytaç Kara: Ligin üzerinde oynuyoruz

Göztepe maçı öncesi Sönmez Medya'ya açıklamalarda bulunan Bursasporlu Aytaç Kara, takım olarak ligde bulundukları konumu kabul etmediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aytaç Kara: Ligin üzerinde oynuyoruz

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Kart cezası nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, "Bulunduğumuz konumdan mutlu değiliz. Çoğu zaman düşünmekten uyuyamıyoruz, yemek yiyemiyoruz. Hem oyun olarak hem de mücadele bakımından hak ettiğimiz yerde değiliz. Çünkü ligin üstünde bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Yaptığımız mücadelenin üstüne koyarak artık hak ettiğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Sonuçta yukarıdaki takımlara baktığımızda kadro olarak bizden üstün takım değiller." diye konuştu.

GEREKSİZ KART GÖRMEM

Ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini ifade eden deneyimli krampon, "Birkaç maçta iyi oynamadığımız, iyi mücadele edemediğimiz karşılaşmalar oldu. Bunun birisi de Antalyaspor maçıydı. Bu durumdan mutlu değiliz. İkinci yarının da çok zorlu geçeceğini biliyoruz. Bir an önce bulunduğumuz yerden kurtulmak için her şeyi yapıyoruz." dedi. Özeleştiri de yapan Aytaç Kara, "Hırslı bir insan olduğum için her zaman sahada olmak istiyorum. Takımıma her zaman bir şeyler vermek istiyorum. Maçta hakem kararlarından dolayı kenarda içim içimi yedi. İnşallah bundan sonra ben de gereksiz kartlar görmem. Takımımızı yalnız bırakmam." şeklinde görüş belirtti. n Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.