Hava Durumu

Azaltılmış sınıflar öğrencileri bekliyor

Erzincan'da pandemiye karşı yoğun tedbirler altında öğrencileriyle buluşmayı bekleyen üniversiteler ekim ayında eğitime başlıyor. Her üniversite kendi açılış tarihini ilan ediyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi de 5 Ekim'de açılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2020 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2020 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Azaltılmış sınıflar öğrencileri bekliyor

Pandemiye karşı yoğun tedbirler altında öğrencileriyle buluşmayı bekleyen üniversiteler ekim ayında eğitime başlıyor. Her üniversite kendi açılış tarihini ilan ediyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi de 5 Ekim'de açılacağını duyurdu.

Rektör Prof. Dr Akın Levent yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Biz pandeminin etkilerine karşı gerekli tedbirlerimizi alarak hazırlığımızı yaptık. 5 Ekim'de öğrencilerimizle buluşmayı planlıyoruz. Azami derecede dikkat ve özen gösteretek eğitimi aksatmadan ama tedbirlerden de ödün vermeden, kampüs ve dersanelerimizi seyreklestirerek, öğrencilerimize üniversitemizin donananım ve birikimini aktarmak amacındayız"

6 BİN ÖĞRENCİ ALINACAK

Üniversitenin 3 Enstitü, 11 Fakülte, 4 Yüksekokul, 12 Meslek Yüksekokulu'na sahip olduğunu belirten Prof. Dr. Levent "2020-2021 eğitim-öğretim yılında 133 programa 535'i Lisansüstü, 2625'i Lisans ve 2795'i Ön Lisans düzeyinde olmak üzere toplam 5955 öğrenci almayı planlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.