Hava Durumu

Aziz Behich: Şampiyonluk görmek istiyorum

Bursaspor’un başarılı isimlerinden Aziz Behich Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalar yaptı. 26 yaşındaki futbolcu, Yeşil Beyazlı takımı hakettiği yere yani Avrupa’ya taşıyacaklarını, bunun için de yoğun çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 05:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 05:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Behich: Şampiyonluk görmek istiyorum
Yeşil Beyazlı takımın değişilmez isimleri arasında yer alan Aziz Behich, Bursa Hakimiyet’in sorularını yanıtladı. Bursaspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Avustralyalı futbolcu, kamp çalışması ile ilgili, “Çok iyi çalıştık. Her gün çift idman yaptık. Maçlar da çok güzel geçti. Yeni arkadaşlarımızın da takıma katılmasıyla çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu” dedi.

Yeni gelen futbolcularla ilgili Aziz, şunları söyledi:
“Yeni oyuncular geldi. Hocamız sezon başından bu yana burada. Kendi sistemini oluşturuyor. İnşallah en güzel şekilde sezonu açarız. Buradaki çalışmalarımızı lige taşırız”.

AVRUPA’YA GİTMELİYİZ

Kendi performansıyla alakalı da konuşan Aziz Behich, “Her sene kendi adıma daha iyi olmak istiyorum. Takıma ne kadar katkı yapabilirsem, ne kadar maç çıkartabilirsem o kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Her sezon bir önceki sezonun üstüne koyarak devam edeceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı. Bursaspor’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren başarılı krampon, “Yeşil Beyazlı formayı giydiğim için gururluyum. 3 yıllık imza attım. İnşallah bir gün Bursaspor’da şampiyonluk kazanırım. Bu sene hak ettiğimiz noktaya gelmeliyiz. Yani Avrupa’ya gitmeliyiz. Bursaspor Avrupa takımdır” dedi.

Bursaspor’un başarılı solbeki Aziz Behich, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursaspor muhabiri Barış Yalım’ın sorularını yanıtladı. 

TARAFTARLAR HER ZAMAN BİZİM ARKAMIZDA

Yeşil Beyazlı taraftara övgüler yağdıran Aziz Behich, “Taraftar her zaman bizim arkamızda. İyi gün, kötü gün fark etmiyor. Bu sezon da ilk maçtan itibaren bizim yanımızda olacaklarına inanıyorum. Onlara bir şey söylemeye gerek yok. Onlar her hafta yapacaklarını biliyor. Bursaspor’u hakettiği yere birlikte getireceğiz” ifadelerini kullandı.

BATALLA ÇOK FAYDALI

Pablo Martin Batalla ile aynı odada kalan Aziz Behich, Arjantinli futbolcu için şunları söyledi:
“Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Aynı odada kalmamızın faydası var. Çok faydalı oyuncu ve karakter”

TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELMEDİ

Avustralya Milli Takımı’nda oynayan 26 yaşında futbolcu, Türk Milli Takımı ile ilgili olarak, “Ben Türkiye’ye gelmeden önce Türk Milli Takımı’ndan teklif gelmedi. Avustralya’da genç takımda başladım. Orada da mutluyum. Teklif olmadığı için de herhangi bir düşünceye kapılmadım” dedi. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın özel haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.