Hava Durumu

Aziz Yıldırım'a acımaya başladım

Hacıosmanoğlu: “UEFA cezalarından sonra F.Bahçe için üzülmüştüm ama basın toplantısını izleyince Yıldırım’a acıdım. Giderayak Otyakmaz’la aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Yıldırım'a acımaya başladım

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hedefinde yine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım vardı. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında “Hacısalihoğlu, Otyakmaz’la Kulüpler Birliği toplantısında ne konuşğunu açıklasın, yoksa ben açıklayacağım” diyen Yıldırım’a cevap veren Hacıosmanoğlu, Kanaltürk’teki programda şu ifadeleri kullandı: “UEFA kararları sonrası F.Bahçe camiası ve cefakar taraftarları adına üzüldüm. Ama basın toplantısına baktığımda da acımaya başladım Aziz Yıldırım‘a. Bir insan kendini bu kadar acınacak duruma düşürmez.

Toplantıda Otyakmaz bana “Sadri başkana ‘Kulağımıza Trabzon ’dan oyuncularımıza para gönderileceğiyle ilgili dedikodular geldi’ dedim. O da ‘Haberim yok’ karşılığını verdi” dedi. Yıldırım bunu mu merak ediyor? Otyakmaz benim dostum. Gider ayak aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.