Hava Durumu

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaklaşan başkanlık seçimi ve Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Pazar günü yapılacak kongreyle ilgili bilgi veren Aziz Yıldırım, "Kongrede 26 bin katılım hakkı var, 26 bini de katılabilir. Tahmin ediyorum ki, o civarlarda gelmesi lazım, bekliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı

TRT Spor'a konuşan Aziz Yıldırım, "Sayın Ali Koç için hiçbir zaman FETÖ'cü demedim. Böyle düşünseydim, 2015'te sayın Ali Koç'u benim yerime aday göstermezdim. Bu seçim şeylerini bıraksınlar. 101 kişi beni şikayet etti diyor Ali Bey. Sanki o şikayeti bizden birileri yapmış. Biz şerefsiz değiliz. Benim bilgim dahilinde bu yapıldıysa ve bunu ispat ederlerse namussuz şerefsizim. Bunun aksiyse, bu iddiaları çıkaranlar namussuz şerefsizdir" dedi.

"SUÇLAYACAKSAM, HERKESİN ÖNÜNDE SUÇLARIM"
Ali Koç'la ilgili sözlerine devam eden Yıldırım, "Bir şey söylenince Ali Bey buna hemen inanıyor. İnanmayacaksın, rahat olacaksın. Rahat ol ya, bir şey yok. Ben suçlayacaksam herkesin önünde suçlarım. Abisini alsın gelsin yanıma, her gün kulüpteyim. Buyursunlar gelsinler. Her şeyin arkasında bir şey arıyorlar. Sen Koç ailesinin bir çocuğusun, bunlar basit şeyler. Olaylara biraz daha geniş bak" ifadelerini kullandı.

3 YIL SONRA BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM
Aziz Yıldırım bırakacağı tarihi açıkladı Ayrıca Yıldırım başkanlığı bırakacağı tarihi, "Ben sırf FETÖ'den hesap sormak için 3 yıl için adayım. 3 yıldan sonra bir daha aday olmayacağım" sözleriyle açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.