Hava Durumu

Baba oğlunu vurdu aile intihar dedi!

Adana’da bir baba, kendisine satır ile saldıran şizofren hastası oğlunu pompalı tüfek ile öldürdü. Şizofren gencin intihar ettiğini söyleyen ailenin, daha sonra gerçeği itiraf etmesiyle cinayet zanlısı baba gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2015 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2015 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baba oğlunu vurdu aile intihar dedi!
Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesi Toros Mahallesi bulunan bir apartmanın Bodrum katında meydana geldi. Şizofren hastası olduğu öğrenilen Serkan Teker, iddiaya göre evde yaşanan tartışmanın ardından babası Ramazan  Teker’e satır ile saldırdı. Oğlunu sakinleştirmeye çalışan baba Teker, başarılı olamayınca odasına kaçtı. Ramazan Teker, daha sonra burada bulunan pompalı tüfek ile oğlu Serkan Teker’i vurdu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis vesağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, boğazından yaralanan Serkan Teker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Baba Ramazan Teker ise pompalı tüfeği kömürlüğe saklayarak kaçtı.

AİLE “İNTİHAR ETTİ” DEDİ

Teker ailesi, araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekiplerine Serkan Teker’in satır ile intihar ettiğini söyledi. Ancak Serkan Teker’in üzerinde araştırma yapan ekipler, satır izine rastlamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Teker’in pompalı tüfek ile öldüğünü belirledi. Bunun üzerine evde bulunan Serkan Teker’in annesi olayı itiraf etti. Yaşlı kadın, eşinin oğlunu öldürmek zorunda kaldığını söyledi.

Bunun üzerine çevrede araştırma yapan ekipler, şüpheli Ramazan Teker’i Baraj Yolu Caddesi üzerindeki bir durakta yakaladı. Ramazan Teker, Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.