Hava Durumu

Baba sorusu Pınar’ı kızdırdı

Pınar Altuğ kendisine sorulan ‘Babanıza ne hediye aldınız’ sorusuna ateş püskürdü. Genç yaşta annesini ve babasını kaybeden Altuğ'u bu soru adeta altüst etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2012 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2012 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baba sorusu Pınar’ı kızdırdı
Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, önceki gece Ortaköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Bir muhabirin ''Babalar günü için babanıza ne aldınız?'' sorusuyla bir anda sarsılan Pınar Altuğ '' Benim babam öldü. Bunu bilmemeniz çok ayıp'' dedi. Morali bozulan Pınar Altuğ hızla mekandan uzaklaştı. Altuğ daha sonra tepkisini Twitter'dan böyle gösterdi:

Yarama tuz basmaya değer mi?
"Pinar Hanım yarın Babalar Günü, babanıza ne hediye aldınız acaba? Benim babam hayatta değil. Gevrek bir gülümsemeyle "Aaa öyle mi bilmiyordum! Kusura bakma ama bilmelisin arkadaşım, eline mikrofonu alıp onun kilosunu bunun selulitini sormakla olmuyor, bunu da bilmek lazım. Senin yayınında bir kaç dakika daha görüntü olacak diye benim yarama tuz basmana değer mi?: (( Yuhhhhh! ben daha ne diyeyim! Ana babanın acısını hissetmenin yaşı mı olur?"

Deniz’den gelen destek
Altuğ'a Deniz Seki'den destek geldi. Ünlü şarkıcı "Babası olmayan ünlüleri belleyin artık benim magazinci kardeşlerim. Sizler babalar günüyle ilgili sorunca canımız acıyor" yazarak arkadaşına destek oldu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.