Hava Durumu

Babacan'dan 'damat' eleştirisi

Hakkari'de misafir olduğu aileyle sohbetinde DEVA Partisi lideri Babacan, "Şu anda piyasa bozulduysa, son 10 gündür dolar kuru 7,20'den tekrar 8,10'a çıktıysa bunun en önemli sebeplerinden birisi de Tayyip Bey'in tutup tekrar damadı övmeye başlaması" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 00:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Babacan'dan 'damat' eleştirisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Hakkari ziyaretinden bir görüntü, partinin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

90'lı yıllarda köyü boşaltılınca şehre göç etmek zorunda kalan bir ailenin misafiri olduğu belirtilen Babacan'ın misafir olduğu aileyle sohbet görüntüsüne yer verildi.

Vatandaşla sohbetinde Babacan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berat Albayrak'ı övdüğü sözleri konu etmesi dikkat çekti. Babacan, şu ifadeleri kullandı:

* Şimdi, şu anda piyasa bozulduysa, son 10 gündür dolar kuru 7,20'den tekrar 8,10'a çıktıysa bunun en önemli sebeplerin birisi de Tayyip Bey'in tutup tekrar damadı övmeye başlaması. Piyasa dedi, "Tamam, bunların iyice dengesi kaybolmuş, ne yapacakları belli olmaz. Sonra tekrar getirir, kritik bir görev verir, şu olur, bu olur" diye...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.