Hava Durumu

Babacan ve Davutoğlu'ndan sürpriz buluşma

AK Parti'den yeni parti kurmak için istifa eden eski başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan cenaze töreninde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Babacan ve Davutoğlu'ndan sürpriz buluşma

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan, eski Hazine Müsteşar Vekili Cavit Dağdaş'ın annesi Nahide Dağdaş'ın cenaze törenine katıldı. Törende karşılaşan ikili tokalaşırken, birlikte görüntü vermekten kaçındı.

AHMET DAVUTOĞLU VE ALİ BABACAN'A BEŞİR ATALAY DA EŞLİK ETTİ

Ulus'taki Hacı Bayram Veli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına ilk olarak Ali Babacan geldi. Babacan'a eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin eşlik etti. Babacan'dan sonra camiye gelen Ahmet Davutoğlu, Cavit Dağdaş'a başsağlığı diledikten sonra Ali Babacan ile de tokalaştı. İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay da cenaze törenine katılanlar arasındaydı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜ VERMEKTEN KAÇINDILAR

Öğle namazı için camiye ayrı ayrı giren ikili, cenaze namazında da Cavit Dağdaş'ın her iki yanında saf tuttu. Cenaze namazı sonrası açıklama yapmayan ikili Hacı Bayram Veli Camii'nden ayrı ayrı ayrıldı. Babacan ve Davutoğlu tören boyunca birlikte görüntü vermekten kaçındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.