Hava Durumu

Babalar Günü'nde akıma kapılmıştı! Onun Masal'ı yarım kaldı

Adana'da bir evin dış boyasını yaparken fırçanın metal sapının yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybeden işçinin eşi, biri 3 aylık 3 çocuğuyla birlikte çaresiz kaldı. Dilara Kocabaş, eşinin 100 lira yevmiye ile çalıştığını, sigortasının da olmadığını söyleyerek "3 çocukla ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Babalar Günü'nde akıma kapılmıştı! Onun Masal'ı yarım kaldı

Adana Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili-Kavaklı Mahallesi'nde 3 çocuk babası Serkan Kocabaş (28) hafta sonu ve Babalar Günü olmasına rağmen iki katlı evin dış duvarını boyamak için işe gitti. Bir süre elindeki fırça ile evin duvarını damdan boyayan Kocabaş'ın kullandığı fırçanın metal sapı, evin hemen yanından geçen yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kocabaş akıma kapıldı. Kocabaş'ı fark eden vatandaşların bildirmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Kocabaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kocabaş'ın cenazesi otopsinin ardından toprağa verildi.

EN KÜÇÜĞÜ 3 AYLIK 3 ÇOCUK YETİM KALDI

Bu arada Kocabaş'ın, 6 yıl önce Dilara Kocabaş (23) ile evlendiği, bu evlilikten Eyüpcan (4) Serkan (3) ve henüz 3 aylık olan Masal ismini verdiği çocukları olduğu öğrenildi. Dilara Kocabaş, eşinin sigortasız çalıştığını, o gün Babalar Günü olmasına rağmen 100 lira yevmiye kazanmak için işe gittiğini belirterek, "İşe gitmişti boya yaparken elektrik akımına kapılmış. Sigortası yoktu yapmamışlar. O tellerin evlere bu kadar yakın olmaması gerekiyordu. Pazar günü arkadaş aracılığıyla işe gitmişti. 'Hemen gider dönerim' dedi ama bir daha gelemedi" dedi.

Kocabaş, 3 çocukla ortada kaldığını ve hiçbir gelirinin olmadığını belirterek, "3 çocuğum var biri daha yeni oldu üç aylık. Bundan sonra ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Eşimin herhangi bir birikimi yoktu, benim de eşimden başka bir şeyim yoktu her şeyim oydu. Hiçbir şeyim yok. Bundan sonra nasıl geçineceğim bilmiyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.