Hava Durumu

Babel'den şaşırtan transfer itirafı: Büyük pişmanlık yaşıyorum

Galatasaray'ın tecrübeli Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, kariyerindeki bazı adımlardan dolayı pişmanlık duyduğunu açıkladı. Babel, "Hollanda Milli Takımı'nda daha fazla süre almak için Hoffenheim'a Bundesliga'ya gittim ama hayaller gerçeklerle örtüşmedi. Geriye gittim. Pişmanlık duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Babel'den şaşırtan transfer itirafı: Büyük pişmanlık yaşıyorum

Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Babel, kariyerinde yaptığı tercihlerle hakkında içini döktü. Beşiktaş, Kasımpaşa, Liverpool, Ajax, Al Ain, Deportivo, Fulham gibi takımlarda forma giyen Babel, en çok Hoffenheim transferinden pişman olduğunu söyledi.

"BÜYÜK GÜÇ OLUYORLARDI"

Babel, "Liverpool'da Rafa Benitez ve Kenny Dalglish ile birlikte neredeyse 4 yıl geçirdim. Hoffenheim büyük bir güç haline geliyordu. Ama Bundesliga'ya transfer olmaktan dolayı pişmanlık yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

"HOLLANDA İÇİN AYRILDIM"

Milli Takım'da oynamak için ayrıldığını vurgulayan yıldız futbolcu, "Ayrılmamın tek nedeni Hollanda Milli Takımı'ndaki pozisyonumu koruyabilmek için daha fazla süre almak istememdi. Ama Hoffenheim'da hayaller gerçek olmadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.