Hava Durumu

Bacağı kırılan kadın vekil Başbakan'ın konuşması bitmeden...

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa programını takip ederken yağmur suyu kanalına basınca burkulan sol bacağı kırıldı. Adı İzmir’in Konak Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen İlknur Denizli, buna rağmen Başbakan’ın konuşması bitinceye kadar miting alanında bekledi. Daha sonra hastaneye götürülen Denizli’nin bacağı alçıya alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2013 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bacağı kırılan kadın vekil Başbakan'ın konuşması bitmeden...

 AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa Mitingi’ni izlerken kaza geçirdi. Miting alanına yürürken, yol kenarına yapılan yağmur suyu kanalına basınca ayağı ters dönen Denizli düştü. Acıyla kıvranan İlknur Denizli’nin sol bacağında lif koptuğu ve kırık olduğu anlaşıldı.

BAŞBAKAN’IN KONUŞMASININ BİTMESİNİ BEKLEDİ

Acısına rağmen miting alanında ayağını ovarak Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının bitmesini bekleyen İlknur Denizli, ayağının üzerine basamadığı için miting alanından iki kişinin koluna girmesiyle ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Denizli’nin sol bacağı alçıya alındı.

Ak Parti’den Konak Belediye Başkan adayı olması beklenen İlknur Denizli, "Ağrım çok. Pazartesi günü üniversite hastanelerinden birinde ameliyat olacağım. Kırığın yanı sıra lif de koptu. Yürüyemiyorum. Beni en kısa zamanda ayağa kaldıracak bir tedavinin uygulanması gerekir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.