Hava Durumu

Bacaklarının arasında havai fişek patladı

Göstericilerin polisle çatıştığı sırada, bir polis memurunun bacaklarının arasında havai fişek patladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2013 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2013 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bacaklarının arasında havai fişek patladı

Göstericilerin polise taş, molotofkokteyli ve havai fişekler attığı olaylar sırasında bir polis memurunun bacaklarının arasında havai fişek patladı. Patlama sonrası polis memuru, kasıklarından yaralandı.

Meslektaşları tarafından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru acil servisteki ilk müdahalesinin ardından Üroloji Servisi'ne sevk edildi. Polis memuru Üroloji Servisi'ndeki muayenesinin ardından da ameliyata alındı.Yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından polisin bir testisinde yanma sonucu oluşan yırtığın dikildiği öğrenildi.

Olayı haber alan polisin ailesi de Erzurum'dan İstanbul'a gelerek oğullarını tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Polisin sağlık durumunun iyi olduğu, testislerinde herhangi bir kalıcı hasarın oluşmadığı, bir süre daha hastanede tedavi altında kalacağı öğrenildi.

VALİ MUTLU, TWİTTER'DAN ŞİFA DİLEDİ

Öte yandan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da olayla ilgili dün Twitter'dan mesaj attı. Vali Mutlu "Polis memurumuz kasıklarından, sivil yurttaşımız ise kafa travmasından ameliyat oldu. Yaralılarımızın durumu halen iyi,şifalar diliyorum! dedi.

67 KİŞİ TEDAVİ GÖRDÜ

Olayların başladığı sabah saatlerinden itibaren Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne 67 kişinin getirildiği öğrenildi. Bu kişilerin yarısından fazlasının biber gazının etkisine bağlı olarak oksijen tedavisi gördüğü öğrenildi. Bu kişilerin tamamının tedavilerinin ardından taburcu edildiği ifade edildi.

GEÇİCİ KÖR OLDU

Polisin dün sabahki müdahalesi sırasında Gezi Parkı'nda bulunan 22 yaşındaki Zeynep Kaya'nın da geçici körlük yaşadığı öğrenildi. Müdahale sırasında gözüne gaz fişeği geldiği belirtilen Kaya, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Sabah saatlerinde ameliyattan çıkan Kaya'nın sağ gözünde geçici körlük bulunduğu 1 hafta hastanede tedavi altında kalacağı ifade edildi.1 haftalık süreç içerisinde Kaya'nın gözünün iyileşip iyileşmeyeceği belli olacak.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.