Hava Durumu

Bahar Candan yine değişimiyle gündemde!

İşte Benim Stilim moda programıyla ünlenen fenomen yarışmacı Bahar Candan bir kez daha dış görünüşüyle gündeme gelmeyi başardı. Bir dönem oldukça zayıflayan Bahar Candan şimdilerde ise aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekiyor. Popüler yarışmacının son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahar Candan yine değişimiyle gündemde!

TV 8 ekranlarına gelen İşte Benim Stilim moda programıyla ünlenen Bahar Candan yeniden sosyal medyanın gündemindeki yerini aldı. Ablası Nihal Candan'ın sevgilisi Hakan Boy'un hastaneye kaldırılmasından sonra eğlenceli paylaşımlar yapmayı sürdüren Bahar tepkilerin odağındaki isim haline gelmişti. Hakkında yapılan eleştirileri ciddiye almadığını belirten Bahar Candan, sosyal medya fotoğraflarına photoshop yapmaktan vazgeçti. Bahar Candan'ın doğal hali ve aldığı fazla kilolar gözlerden kaçmadı.

'STAR DOĞURACAĞIM'

Sürekli imaj değiştirerek takipçilerini şaşırtmayı başaran Bahar Candan geçtiğimiz günlerde tesettürlü bir fotoğrafını paylaşmıştı. Hz. Yuşa Kabri'ni ziyaret eden Bahar Candan bu anları sosyal medya hesabından yayınlamayı tercih etmişti.

Fenomen yarışmacı karantina döneminde zayıflayarak adeta bir deri bir kemik kalmıştı. Zayıflığından memnun olduğunu belirten Bahar Candan fikrini yeniden değiştirdi ve bu sefer de kilo almaya başladı. Tesettürlü haliyle eleştirilen Bahar Candan bu sefer de aldığı kilolarla adından söz ettirdi.

Mor bonesi ve kürklü fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Candan fazla kilolarını ti'ye aldı. Fenomen yarışmacı fotoğrafına, "Şimdi biraz kilo alacağım sonra televizyona çıkacağım ve bir star doğuracağım" notunu düştü. Eski yarışmacının fotoğrafına kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.