Hava Durumu

Bahçeli'den Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

MHP lideri Devlet Bahçeli, Milli Dayanışma kampanyasına 5 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

MHP Genel Devlet Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Dayanışma Kampanyasına 5 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı. Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. "BİZ BİZE YETERİZ" diyerek başlattığı "MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI" hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye'yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19'a asla teslim olmayacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.