Hava Durumu

Bahçeli'den sağduyu çağrısı

Bahçeli, Taksim Gezi Parkı'na sahip çıkan vatandaşlarla bölücü militanlarının aynı kefeye konamayacağını belirterek, "Herkesi olgunluğa ve sağduyuya davet ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2013 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2013 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den sağduyu çağrısı

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Taksim Gezi Parkı'na sahip çıkan vatandaşlarla bölücü militanlarının aynı kefeye konamayacağını belirterek, "PKK sempatizanlarının, marjinal sol örgütlerin, kalabalıkları kendi menfaatlerine çevirmek için olağanüstü gayret gösterdikleri aşikardır. Çevreyi yakıp yıkanları, etrafa zehir saçanları ve her neviden şiddet taraflarını buradan kınıyor, herkesi olgunluğa ve sağduyuya davet ediyorum" dedi.

Bahçeli, partisinin hiçbir mensubunun olayların içinde yer almayacağını ifade ederek, "Bunun aksine hareket eden kim olursa olsun, aramızda ve yanımızda bulunamayacaktır. Bizim için AKP'nin devrileceği, görevden alınacağı tek yer, sandıktır. Bunu yapacak olan Türk milletinin kutlu iradesidir. Sokakların sisinden ve kontrolsüzlüğünden sonuç çıkmaz. Çıksa da kimsenin hayrına olmaz ve yanına kar kalmaz, kalmayacaktır. Biz bu nedenle gözümüzü sokaklara değil siyasetin er meydanına çevirdik" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.