Hava Durumu

Bahçeli'den sert eleştiriler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP yönetimi altındaki Türkiye’de Türk olmak suçtur. Türk milleti suçtur, Türk bayrağı tahriktir, Türk milliyetçiliği ayaklar altındadır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2013 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2013 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den sert eleştiriler

MHP’nin ’Milli değerleri koru ve yaşat’’ konulu açık hava toplantıları, bugün Bursa’da yapılan ’Kuruluş’ mitingi ile başladı. Mitingde bir konuşma yapan MHP lideri Bahçeli, yaşanan süreçte Türkiye’nin üniter yapısının hedef alındığını ileri sürerek, "Türk milleti AKP belası ile sarsılmaktadır” dedi. Bahçeli, "AKP yönetimi altındaki Türkiye’de Türk olmak suçtur. Türk milleti suçtur, Türk bayrağı tahriktir, Türk milliyetçiliği ayaklar altındadır. Türk milleti bölünmesi için icap eden 36 parçadan ibarettir. Buna karşılık PKK baş tacıdır. İmralı canisi ezberleri bozan, umutları yeşerten iyilik meleğidir" diye konuştu.


“Başbakan kanlı terör örgütüne neleri vaat ettiğini hâlâ açıklayamamıştır” diye devam eden Devlet Bahçeli, “PKK dışarıda TSK içeride. TSK mahkum ve müebbetlik, PKK serbest ve güvencededir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.