Hava Durumu

Bahçeli: "Gündemi davet sahibi belirler"

Meclis'teki MHP grubu sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme için "Gündemi davet sahibi belirler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli: "Gündemi davet sahibi belirler"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Erdoğan ile görüşmesinde ne konuşulacağına ilişkin soruya, "Gündemi randevu sahibi belirler" ifadesini kullandı.

"GÖRÜŞME KONUSU GÜNDEME GELİRSE KATILABİLİRİZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarın görüşme yapacağına ilişkin haberlerle ilgili, "Cumhurbaşkanlığından yapılan bir açıklamaysa doğrudur. Bizim böyle açıklamamız yoktur ama yarın Cumhurbaşkanı ile saat 16.00'da görüşme konusu gündeme gelirse, katılabileceğimizi ifade ediyoruz" dedi.

"GÜNDEMİ RANDEVU SAHİBİ BELİRLER"

Bahçeli, Erdoğan ile görüşmesinde ne konuşulacağına ilişkin soruya, "Gündemi randevu sahibi belirler" ifadesini kullandı.

"ZİLLET İTTİFAKININ TUZAKLARINI BOZACAĞIZ"

Bahçeli açıklamasında "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üstünde tehlikeli polemikler tetiklenip provokasyonlar tertipleniyor. Buna izin vermeyeceğiz. Zillet ittifakının tezgah ve tuzaklarını yine kökünden bozacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.