Hava Durumu

Bahçeli'yi eski günlerine götürdü

TBMM Genel Kurulu, bütçe görüşmelerinin son gününde yaklaşık 10 saat mesai yaptı. Bu oturum da renkli görüntülere ve sohbetlere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'yi eski günlerine götürdü

MHP Lideri Bahçeli, MHP'li TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, TBMM Başkanvekili Celal Adan ve Grup başkanvekili Erkan Akçay'ın bütçe sırasında yaptığı keyifli sohbet objektiflere takıldı. Haberal'ın, Bahçeli'ye telefonundaki bir fotoğrafı göstermesi ile başlayan sohbet Bahçeli'yi eski günlerine götürdü.

Erkan Haberal, Bahçeli'nin bu fotoğrafını paylaştı

Edinilen bilgiye göre Haberal, Twitter'dan yaptığı, "Bütçenin son gününde TBMM Genel Kurulu'na herkesten önce giren lider Devlet Bahçeli beyefendinin devlete ve milletin egemenliğine olan saygısına bir kez daha tanık olundu" paylaşımını Bahçeli'ye gösterdi. Haberal'ın paylaşımında, Bahçeli'nin yalnız başına çekilmiş fotoğrafı da yer aldı.

Haberal ve Adan'ın, Bahçeli'nin 1999 yılında çekilen bir fotoğrafının öyküsünü anlattığı ve Bakanlar Kurulu'na da herkesten önce girdiğini hatırlatması üzerine Bahçeli gülümsedi.

Erkan Haberal, parti genel merkez duvarında da asılı olan ve Bahçeli'nin o günlerde Bakanlar Kurulu salonunda toplantı öncesinde tıpkı Twitter paylaşımında olduğu gibi yalnız başına gösteren fotoğrafını da bularak göstermesi Bahçeli'yi yeniden o günlere götürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.