Hava Durumu

Bahçelievler'de silahlı saldırı: 2 yaralı

Bahçelievler'de, bir otoparkta meydana gelen silahlı saldırıda, otoparkta görevli 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2012 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2012 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçelievler'de silahlı saldırı: 2 yaralı

Saldırganların, olayın ardından kaçtıkları belirtilirken, olayı takip eden gazeteciler, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradı.
Olay, gece saat 02.00 sıralarında ilçeye bağlı Soğanlı Mahallesi, Gülayla Sokak üzerindeki bir otoparkta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 3 kişi oldukları iddia edilen saldırganların, ilk olarak otopark içindeki araçlara rastgele ateş açtığı, ardından da parkta görevli Hamza M. İle Tufan D.'ye silahla ateş açarak yaraladığı belirtildi.

Saldırganlar, olayın ardından geldikleri araçla kaçarak izlerini kaybettirirken, yaralılar özel bir otomobille Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis, saldırıyı gerçekleştiren saldırganlar ile olayda kullanıldığı öne sürülen otomobili yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer yandan saldırı ile ilgili haberi takip eden gazeteciler, yaralıların kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin görevlik görevlileri tarafından saldırıya hedef oldu. Hastanenin önünden dış görüntü almak isteyen gazetecilerin kameralarına saldıran güvenlik elemanlarını, polis ekipleri güçlükle sakinleştirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.