Hava Durumu

Baia Bursa Otel'de festival gibi yılbaşı

Baia Bursa Otel 2020'ye merhaba demeye hazırlanıyor. Göz kamaştıran ışıl ışıl organizasyonları, enfes lezzetlerle donatılmış sofraları, bu eşsiz geceyi tamamlayacak büyülü nağmeler eşliğinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2019 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2019 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baia Bursa Otel'de festival gibi yılbaşı

HABER | SERAY SAYGILIOĞLU

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, hayallerinizi gerçekleştirmek için kalbinizin sesini Bursa Baia Otel'de dinlemeye ne dersiniz. 2020'ye ışıl ışıl girmek isteyenler Baia Bursa Otel'i tercih ediyor. Festival tadında geçecek yılbaşı gecesinde misafirlerini, canlı müzik eşliğinde 'welcome' kokteyli, sürpriz hediye çekilişleri, piyanist eşliğinde canlı müzik ile DJ performansları sizleri bekliyor. Sevdikleriyle birlikte çok özel anılar biriktirmek isteyenler yılbaşı paketi alarak sevdikleri için unutulmaz bir geceye imza atacak. Yılbaşı paketinin fiyatı ise çift kişi konaklama ve gala yemeği dahil olmak üzere 900 TL.

KEYİFLİ BİR BAŞLANGIÇ

Baia Bursa Otel'de yılbaşı bir başka yaşanıyor. Şehre karşı kalkan kadehler, rengârenk süslenmiş masalar, enfes lezzetlerle donatılmış sofralar. Güzel bir plan yapmak için henüz geç değil. Sevdiklerinizle birlikte bütün bir yılın anılarını anlatırken bir yandan da yeni yıl umutlarınızı paylaşmanın heyecanı Baia Bursa Otel farkıyla buluşuyor. Yılbaşına yaklaşırken planlar yapılıyor. Yılbaşı programınızı şimdiden yapabilirsiniz. Üstün hizmet anlayışı ve yüksek oda standartları ile kaliteli bir şehir otelinden beklenecek her şeyi misafirlerine sunan Baia'da, yılbaşı menüsü de oldukça iddialı. Baia Bursa Otel yılbaşını sevdikleriyle şık bir sofrada kutlamak isteyenleri bekliyor. Deneyimli şeflerinin hazırladığı zengin menüde ise adeta yok yok!

EŞSİZ LEZZETLER

Yeni yıla çok iddialı hazırlandıklarını belirten Baia Bursa Otel Satış Müdürü Ercan Özdemir, "Misafirlerimiz otelimize geldiğinde onları ilk önce olmazsa olmaz yılbaşı ağacımızla ve ustamızın yapmış olduğu tamamen yenilebilir bir ev şeklindeki pastayla karşılayacağız. Ardından hep beraber eğlenceye geçeceğiz" dedi. Özellikle gecenin sonunda gelen misafirleri bir sürpriz beklediğini belirten Özdemir, limitsiz yerli içki verileceğini ve gece sonunda gün sonu çorbası ikram edileceğini belirtti. Rezervasyon kayıtlarının oldukça fazla olduğunu dile getiren Misafir İlişkileri Sorumlusu Nergiz Meurer, gelecek olan misafirlerin özellikle bu hafta ellerini çabuk tutma konusunda uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.