Hava Durumu

Bakan Albayrak'ın sevinç gözyaşı fotoğrafını paylaştığı esnaf: Kendimi tutamadım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğal gaz rezervi keşfinin müjdesini verdiği sırada gözyaşlarına hakim olamayan Rüstem Yılmaz Cengiz'in o anlarını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medyadan paylaşmıştı. Duygularını anlatan Cengiz, eleştirenlere inayet diledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2020 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2020 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Albayrak'ın sevinç gözyaşı fotoğrafını paylaştığı esnaf: Kendimi tutamadım

Zonguldak'ta mobilya mağazası bulunan Rüstem Yılmaz Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervinin müjdesini verdiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı. O anlarda çekilen fotoğraflarını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medyadan fotoğrafını paylaştı. Gazetecilere konuşan Cengiz, kendisini eleştirenlere inayet dileyip "İnşallah gerçeği görürler" dedi.

"ELEŞTİREN KARDEŞLERİME İNAYET DİLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, açıklama sırasında gözyaşlarına hakim olamadığını ve o anların sosyal medyada yer aldığını anlatan Cengiz, şunları söyledi: "Duygularıma hakim olamadım. Böyle bir duruma geleceğimizi de bilmiyordum. Fotoğrafı gören çok arayan, tebrik eden ve eleştirenler oldu. Eleştiren kardeşlerimize de Allah'tan inayet diliyorum ve onlar da inşallah gerçeği görürler. Memleketimiz için olumlu bir gelişmede sevinecekleri yerde eleştiriyorlar, bunları da kınıyorum. İnşallah makus talihimizi yener ve seri sondaj çalışmalarıyla değişik madenlere ulaşır ve memleketimizin refah seviyesini yükseltiriz."

"BAKANIMIZIN FOTOĞRAFIMI PAYLAŞMASINA MUTLU OLDUM"

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sırasında çekilen fotoğrafını Twitter adresinden paylaştığını hatırlatarak, "Bakanımız Berat Albayrak'ın fotoğrafımı paylaşmasına mutlu oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onların emekleri boşa gitmeyecek. Biz her zaman onları destekliyoruz ve onlara inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.