Hava Durumu

Bakan Kurum açıkladı! Egzoz emisyon ölçümleri ertelendi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların araçlarının egzoz emisyon ölçümlerini ertelediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Kurum açıkladı! Egzoz emisyon ölçümleri ertelendi

Türkiye'de her geçen gün yayılan koronavirüse karşı alınan önlemler de artıyor. Bu kapsamda 65 yaş üzeri vatandaşların araçlarıyla ilgili zorunlu olan bir işlem daha ertelendi.

"YASAK KALKTIKTAN SONRA 45 GÜN İÇİNDE ÖLÇTÜREBİLİRLER"

Gelişmeyi Twitter hesabından duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum şunları yazdı: "Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın araçlarının egzoz emisyon ölçümlerini erteledik. Sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlarımız, yasak kararı kaldırıldıktan sonraki 45 gün içinde araçlarının emisyonunu ölçtürebilecekler."

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle koronavirüs salgınında yüksek risk grubunda olan 65 yaş üzeri vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmişti. Bu nedenle 65 yaş üzeri vatandaşların zorunlu olduğu birçok ödeme ve işlem ertelenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.