Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu'ndan ilginç benzetme

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 17 Aralık'ta başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu değerlendirdi. Müezzinoğlu, diş hekimi benzetmesiyle savcıları eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2014 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2014 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Müezzinoğlu'ndan ilginç benzetme

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 17 Aralık operasyonunu değerlendirdi.

'GÖREVİN DOLGUYU İYİ YAPMAK, ÖLDÜRMEYE HAKKIN YOK'

Müezzinoğlu, yargıdaki tartışmalara da değinerek, ''Benim ağzımda çürük diş olabilir, dolgu olması gerekebilir. Ey savcı ve hakim kardeşim, diş hekimi arkadaşım, senin görevin bu dolguyu iyi yapmak, gerekiyorsa bu dişi çekmek. Ama beynime balyoz gibi vurarak beni öldürmeye hakkın yok. Sağlığımı, istikrarımı bozmaya hakkın yok" dedi.

Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

''Birileri fırsatçılık yaparak 'ben yine burayı istediğim gibi şekillendiririm, yine ben buradan birçok hesabı millet adına yaparım' diyor. Arkadaşlar öyle bir savcı organizasyonu ki, belediyeciliği de o biliyor, TOKİ'yi de o biliyor, bankacılığı da o biliyor bütün uzmanlık alanları onda. İş adamlarımızın her şeyini o biliyor ve bir tek torbada bu ülkenin kaderiyle oynuyorlar.

Benim ağzımda çürük diş olabilir, benim ağzımda sökülmesi gereken diş olabilir, benim ağzımda dolgu yapılması gereken diş olabilir. Ey savcı ve hakim kardeşim, diş hekimi arkadaşım, senin görevin bu dolguyu iyi yapmak, gerekiyorsa bu dişi çekmek. Ama beynime balyoz gibi vurarak beni öldürmeye hakkın yok. Benim sağlımı, istikrarımı bozmaya hakkın yok.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.